Специалистите, на които имаме доверие - 2020


Класация за акушер-гинеколог, акушерка, родилно отделение и педиатър

Да бъдем посланици на доброто!

За четвърти път Puls.bg провежда класацията „Специалистите, на които имам доверие". Стартирахме инициатива с идеята да покажем, че в България имаме отдадени за доброто здраве и благополучие на нашите деца и семейства специалисти. Стига да не ги забравим! По пътя от зачеването, през бременността, раждането и грижите за децата всеки може да посочи не малко проблеми в здравната система, но е и срещал добрия професионализъм и отношение отстрана на лекари и медицински професионалисти, работещи в сферата на майчиното и детско здравеопазване.

Въпреки всичко на което сме свидели, ние можем да разчитаме на добра грижа в периода на бременността, за раждането и поддържането на детското здраве, което дължим на работещите структури и непрестанно развиващи се и раздаващи се специалисти.

Във всяка работеща болница имаме отдадени медици, които дават много от себе си, за да получим най-доброто, понякога въпреки условията. От нас зависи дали ще бъдем посланици на доброто и ще дадем път на модела, който подкрепяме и бихме искали да срещаме в медицинските заведения.

Затова нека да споменем имената им и отново заедно излъчим тези, които са спечелили доверието ни!

В тази класация от тежест е само Вашият глас, техните пациенти!

Условието е само едно - да имате дете, родено в България през последните 3 години и да посочите своя фаворит в четирите или в някоя от четирите категории на класацията: за акушер-гинеколог, акушерка, педиатър/неонатолог и медицинско заведение.

Очакваме номинациите Ви до 15 юни.

Не забравяйте, че медиците ни заслужават да чуят нашето „Благодаря!", за да имат куража да продължат да бъдат примера, който ценим!