„Специалистите, на които имам доверие“


Класация за акушер-гинеколог, акушерка, родилно отделение и педиатър

Puls.bg поставя началото на класация за отличаване на лекари, специалисти по здравни грижи и клиники в България, на които, Вие читателите, гласувате доверие като пациенти на база своя личен опит.

Тази година ще излъчим специалистите и клиниките, които са спечелили доверието Ви с оказаната компетентна и внимателна грижа при проследяване на бременността, раждането и грижите за Вашата рожба.

В класацията могат да участват семейства с деца до 5-годишна възраст, родени в страната.

Специалистите с най-много гласове ще бъдат отличени на тазгодишното издание на Форум бременност и детско здраве, който ще се проведе на 13-14 май. Очакваме гласовете Ви до 30 април 2017 г.

Трима от Вас ще спечелят награди, осигурени от партньорите ни от Philips-AVENT: 1 бр. комплект шишета Natural “Бъдещи таланти“; 1 бр. комплект Грижа за бебето; 1 бр. залъгалки Philips Avent Ultra Soft;

Победителите ще бъдат обявени на 10.05.2017 г. на puls.bg и Facebook страницата на Puls.bg и Форум бременност и детско здраве.

*** На участника, който спечели наградата, организаторът осигурява служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, във връзка с деклариране на доходите от парични и предметни награди, съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица.