Специалистите, на които имам доверие - 2019


Класация за акушер-гинеколог, акушерка, родилно отделение и педиатър

За трета година Puls.bg провежда класацията „Специалистите, на които имам доверие“. Класацията има за цел да излъчи медици и родилни отделения в страната, които са спечелили доверието Ви при проследяване на бременността, раждането и грижите за рожбите Ви.

Класацията има 4 категории. Можете да гласувате за акушер-гинеколог, акушерка, педиатър/неонатолог и родилно отделение, чийто екип Ви е впечатлил с екипната си работа, отношение и стандарт на медицинско обслужване.

В класацията може да участва всеки родител с рожба до 3-годишна възраст, независимо в кое кътче на страната се е случило проследяването на бременността, раждането или се е осъществила/осъществява грижата за здравето му.

Можете да гласувате за акушер-гинеколог от едно медицинско заведение, акушерка, неонатолог или педиатър от други. Важното е да сте срещнали тези лица по време на бременността, раждането и медицинските грижи за децата Ви.

Не е задължително да гласувате непременно за 4-те категории, важното е номинацията да е израз на Вашата признателност!

Гласуването ще продължи до 4 април.

Титулярите по категории ще обявим и отличим на кратка церемония по време на организирания от Puls.bg Форум бременност и детско здраве, който тази година ще се поведе на 20-21 април в Национален дворец на културата, гр. София (хиперлинк към сайта на събитието).

Трима от Вас ще спечелят награди, осигурени от партньорите ни от Philips Avent: 1 бр. неразливаща се чаша с твърд накрайник; 1 бр.чаша със сламка; 1 бр. ортодонтични залъгалки ULTRA AIR + стерилизаторна кутия

*** На участника, който спечели наградата, организаторът осигурява служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, във връзка с деклариране на доходите от парични и предметни награди, съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица.